Prijzen

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage is een duizenden jaren oude massagevorm. Deze vorm van massage wordt ook wel drukpunt massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren verdwijnen. Door middel van drukpunt massage worden via duimen, handpalmen, ellebogen, voeten en knieën de spieren en bloedvaten gestimuleerd. Stijve gewrichten en spieren worden los behandeld. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor klachten als vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Na een behandeling is het lichaam weer in balans en voelt licht aan.

1 uur    :    € 50,-

1.5 uur :    € 80,-

 

Aroma Olie massage

Aroma olie massage, geeft door de gebruikte essentiële oliën die toegevoegd worden aan een prettige basisolie, een geweldig gevoel. Voorbeelden van essentiële oliën en hun werkzaamheden zijn:

Appel of Lavendel: geven ontspanning, verlichting van hoofdpijn, slapeloosheid  spierpijnen, hoge bloeddruk en verkoudheid.

Sinasappel: geeft ontspanning, opwekking en helpt tegen slapeloosheid en hoge bloeddruk.

Eucalyptus: geeft een stimulerend gevoel, verlichting van hoofdpijn, spierpijn en bronchitis.

1 uur    :    € 50,-

1.5 uur :    € 80,-

 

Hoofd- Nek & Schouder massage

Veel mensen hebben vaak last van hoofdpijn, nekpijn of rugklachten. Deze komen veelal doordat er bijvoorbeeld lang achter de computer wordt gewerkt. Speciaal hiervoor hebben wij een massage ontwikkeld die zich concentreert op deze lichaamsdelen. Ook als u gestrest bent, kan een hoofd-, nek-, en schoudermassage helpen.

1 uur    :    € 50,-

1.5 uur :    € 80,-

 

Voet Massage

Voetreflexmassage verbetert en bevordert de doorbloeding in voeten en onderbenen, stimuleert de organen en de zenuwbanen en geeft een weldadig gevoel van ontspanning.

1 uur    :    € 50,-

 

Body Scrub

1 uur    :    € 80,-